BEVAKNINGSTJÄNSTER

Håll koll på dina tillgångar!

Varumärkesbevakning

Otmore har utvecklat en egen tjänst för varumärkesbevakning. Det är en mjukvara som bevakar ansökningar för identiska och även liknande varumärken som kan innebära intrång på ditt varumärke. Detta gör att du kan agera i ett tidigt skede för att stoppa dem från att bli registrerade.

Det är viktigt att veta att de flesta varumärkesmyndigheter inte meddelar dig om en tredje-part skickar in en ansökan som kan inkräkta på din exklusiva rättighet. Som ägare, är du ensam ansvarig för att skydda ditt varumärke – eller så låter du Otmores Trademark Watch göra det åt dig.

Trademark Watch är under ständig utveckling för att alltid vara uppdaterad med de snabba ändringarna i branschen. Sedan april 2019 inkluderar den 85 jurisdiktioner samt Google Play och App Store.

Domännamnsbevakning

I stället för att registrera flertalet domännamn i förebyggande syfte, rekommenderar vi att du sätter upp en domännamnsbevakning. Det är en mjukvara som bevakar dina varumärken och omedelbart flaggar för registreringar av domännamn som kan innebära intrång av tredje part.

En domännamnsbevakning är ett enkelt sätt att hålla koll på dina varumärken online.

Mobilappsbevakning

Otmores varumärkesbevakning inkluderar även Google Play och App Store. Om en app med ett namn som liknar ditt varumärke publiceras, kommer systemet att omedelbart flagga detta, så att du kan agera i ett tidigt skede och stoppa appen i fråga.

3 REASONS WHY YOU SHOULD USE OTMORE’S WATCH SERVICES:

  1. Otmore’s Trademark Watch enables you to detect and act in an early stage to stop applications for trademarks that may be a violation of your exclusive rights.
  2. A Domain Name Watch is the easiest and most cost-effective way to keep track of your brand names online.
  3. We will adjust all our watch services based on your preferences, whether you want to go through the results yourself or have us doing it for you and sum it up in a weekly report.
Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.