ABOUT US

Solving old problems in new ways.

LÅT OTMORE SÄKRA DINA TILLGÅNGAR!

Otmore säkrar tillgångar! Vi ser till att ditt varumärke är säkrat innan lansering av nya produkter/tjänster eller vid expandering till nya marknader. Sedan bevakar vi ditt varumärke med vår egenutvecklade bevakningstjänst som flaggar för misstänkta hot, så att du kan agera i ett tidigt skede för att kunna stoppa intrång från tredje part.

Vi arbetar med en proaktiv arbetsmodell för att optimera hela varumärkesprocessen, från ansökan, till registrering och vidare.

Varför Otmore?

Fasta priser & proaktiv arbetsmodell

Otmores affärsmodell bygger på att erbjuda fasta priser (enligt ö.k) i stället för att faktura timmar. Vi arbetar proaktivt för att skydda dina tillgångar, i stället för att agera reaktivt när skadan redan skett vilket kostar både tid och pengar.

Skräddarsydda tjänster

Otmore grundades med målet att skaka om och förbättra den traditionella varumärkesindustrin. Våra skräddarsydda tjänster och egenutvecklade verktyg optimerar hela varumärkesprocessen från idé till ansökan och registrering, vilket är både tid- och kostnadseffektivt.

Helhetssyn

Otmore kan hjälpa ditt företag att ta fram en varumärkesstrategi anpassad till er nuvarande position och framtida ambitioner. Vi har bred kompetens inom immaterialrätt och domännamn, vilket gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar och skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri analys på alla varumärkesansökningar, läs mer om vad som ingår här (länk).

Årtionden av erfarenhet

Utöver vårt eget team har vi även ett stort globalt nätverk av erfarna konsulter med expertkompetens inom immaterialrätt. Vi värdesätter flexibilitet och tillgång till den bästa kompetensen för att kunna skräddarsy tjänster för varje enskilt fall.

Transparent process

Våra kunder får tillgång till Otmores online-portal som är tillgänglig dygnet runt. Där kan man se hela sitt varumärkesportfolio och status på aktuella projekt. I portalen kan man även se våra priser, detta för att vi alltid vill erbjuda full transparens genom hela processen.

Vilka är vi?

Vi är ett globalt nätverk av erfarna konsulter, specialiserade på immaterialrätt, affärsjuridik, projektledning, IT-säkerhet, e-handel och teknisk arkitektur.

Otmore är certifierat ombud för EU-varumärken under EUIPO, euipo.europa.eu.

Vi är medlemmar i INTA (The International Trademark Association), en global ideell förening bestående av varumärkesägare och yrkesverksamma, avsedd för att stärka varumärken och immateriella rättigheter för att främja konsumentförtroende, ekonomisk tillväxt och innovation, www.inta .org.

Kom och jobba med oss!

Är du intresserad av att följa med oss på resan och förändra en hel industri?

Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.