DOMÄNNAMNSTJÄNSTER

VARFÖR SKA JAG REGISTRERA MIN DOMÄN?

Global Registrering

Är du trött på att behöva välja olika domännamnsleverantörer för att kunna registrera alla domännamn som du önskar? Genom att använda Otmore som din domännamnsleverantör, behöver du inte oroa dig för det längre. Vi kan registrera domännamn under alla toppdomäner i världen samt samla ihop ditt utspridda innehav i en och samma portfölj.

Nya toppdomäner

Internet växer och förändras ständigt, vilket innebär att de traditionella toppdomänerna (t.ex. .COM) inte kan stödja den ökande efterfrågan av domännamn. ICANN beslutade därför att öka mängden av generiska toppdomäner vilket resulterade i att cirka 1 400 nya toppdomäner har släppts sedan 2013.

Som ägare av ett varumärke har du möjlighet att få förtur att registrera ny toppdomän i enlighet med NgTLD. Läs mer om detta under Trademark Clearinghouse.

Alla dina domännamn i ett portfolio

Samla alla dina domännamn i ett portfolio hos Otmore, oavsett vart registreringarna ligger.

Vi ordnar med lokal kontakt i de länder det behövs och ser till att du aldrig missar en förnyelseavgift och riskerar att bli av med någon domän. Hos oss är dina domäner skyddade!

Förvärv och tvisteförfaranden

Otmore har lång erfarenhet av att hantera olika tvisteförfaranden och förvärv av domännamn. Kontakta oss direkt för mer information.

Trademark Clearinghouse

Trademark Clearinghouse (TMCH) skapades av ICANN för att vara en varumärkesrättslig mekanism inom det nya toppdomän-programmet.

Som varumärkesägare kan du skicka in ditt varumärke till TMCH för att få möjligheten att registrera ngTLD domännamn innan de blir tillgängliga för allmänheten. TMCH kommer även att informera dig om en tredje part registrerar ett domännamn som är identiskt med ditt varumärke.

Otmore kan hjälpa dig att registrera och bekräfta ditt varumärke hos TMCH.

Domännamnsbevakning

I stället för att registrera flertalet domännamn i förebyggande syfte, rekommenderar vi att du sätter upp en domännamnsbevakning. Det är en mjukvara som bevakar dina varumärken och omedelbart flaggar för registreringar av domännamn som kan innebära intrång av tredje part.

En domännamnsbevakning är ett enkelt sätt att hålla koll på dina varumärken online.

3 ANLEDNINGAR VARFÖR DU SKA ANVÄNDA OTMORES DOMÄNNAMNSTJÄNSTER:

  1. Otmore kan registrera domäner under alla toppdomäner i världen och ordnar med lokala kontakter i de länder där det behövs.
  2. Vi hjälper till med dispyter och förvärv.
  3. Genom att låta Otmore hantera alla era domännamn riskerar ni aldrig att missa en förnyelse och förlora ett domännamn.
Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.